tiistai 13. huhtikuuta 2010

haluun parturiin !

AAAAAA haluun parturiin, en kestä näit hiuksii enää yhtään kauempaa ! :/ meen varmaa turkuun, mikä on parhain paikka siel ? Haluisin lyhyet hiukset niinkuin viime kesänäkin ;) ja haluisin värjätä nää ku viimeks väjäsin joskus elokuussa -.-
Haluisin sellaset hiukset ku on Lacey Brownilla, se on se tyyppi joka oli American Idolissa. Väriks haluisin sellasen vähän oranssiin kääntyvän punasen =)

IHANAT !! =)<3




Jee, mul tuli tänää siel CesarsShopist se paketti, kivaa ! =) haluun pian päästä lakkaileen ;)

Vitsit, tänää oli ihan järjettömän lämmintä, mul on jo semmone superkesäfiilis ! Koht alan käyttää shortsei ja hamei ;) ihanaaaa !

Meil oli tnä liikas jtn akrobatiaa ? sit tehtii pyramidii ja mun piti olla siel pääl sillee et seison käsil jonku seläs, joo, ja mä tietenki tipuin sielt sillee pää edell, mukavaa ;) no ei onneks sattunu, muuten kaikki onnistu iha hyvi.

Voi eiii ! Älysin et mul on muute torstain se teorian sanastokokeen uusinta. Olis niinku jo vähä pakko sit pääst läpi, oisko vähä noloo uusii se toisenki kerran ? :D

Haluisin lähtee ulos, mut eihä tääl tämmöses pikkuses paikas kettää asu, ja nii. Haluisin just ny pelata rantalenttist ;) emt miks mut mul on just nyt sellane olo, hihi.

Jeijj, mennää muute lauantain mein kuoron kaa kattoo jottaa elokuvaa Espoosee, vähä jännää :D bussimatkat on kivojaa !

ps. mul ei oo sit kuvaa päivän asust ku oon tänää nii tyhmän näköne 8)

2 kommenttia: