maanantai 10. toukokuuta 2010

last week


Vihdoinkin ehdin kirjoittaa ! Viime viikolla on ollu vähän kaikenlaista ni en oo ehtiny. Alkuviikosta (siis viime viikolla eli viikko 18) ei tapahtunu oikee mitn mainitsemisen arvosta mut torstai oli iha kiva ! Mul oli siis teorias laulukoe, olin ihan varma etten pääsis läpi , ku en ollu yhtään harjotellu , mut kuitenki sit pääsin läpi ! =) arvatkaa vaa olinko fiiliksis ! Mul on nyt siis kaikki tarvittava et voisin hakee musiikkilukioon, no ikää on kyl liia vähä :( muute hakisin heti !

Perjantaina Sofku tuli meille yötä , koska oltiin lähössä diskoon bilettämään ! Laitettiin eka jtn pari tuntii itteämme valmiiks ja mentiin sinne jtn puol tuntii myösäs, tahallisesti tietenki siis , koska epätoivoset ja mamikset menee eka ja lähtee vika ! Siel diskos oli ihan jäääärjettömän kivaa ! Ois vaa saanu kestää kauemmin ;) Ja sit siel oli sellane idols-kisa, ja arvatkaas kuka mahto voittaa ! MINÄ ! =) Vitsit oli hienoo. Sofku tuli kakkoseks.

Viikonloppuna oltiin tietty taas mökillä ja vähän siivottiin jne :)
Eilen oltiin myös koska oli vapaata ! Pyöräilin sinne mökille. Sato koko sen menomatkan ajan , mut sitten takastulomatkalla oli jo ainaki +100 astetta, huhhuh.
Mennään huomenna taas mökille, jii ! Ootan niiiin et alkaa kesäloma ni päästään muuttaa sinne ! Pyysin äitilt et jos me voidaan hommata mokkula et voin sit kirjottaa sielläki :) toivottavast sit.Miten teiän viikko on menny ? :) kivemmin ku mun ? ;) no, enpä usko, mut hyvää viikonloppua ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti